flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Благодійний турнір «Право на хід» зі швидких шахів серед юристів на підтримку ЗСУ

11 грудня 2023, 14:56

9 грудня 2023 року, на передодні Міжнародного дня прав людини, в приміщенні П’ятого апеляційного адміністративного суду, відбувся Благодійний турнір «Право на хід» зі швидких шахів серед юристів на підтримку Збройних Сил України.

Турнір відбувся за підтримки Тараса Лукаша – начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, Тимофія Дудіна - начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Джабурія Олександра - голови П’ятого апеляційного адміністративного суду та  Одеської міської федерації шахів.

Сила українців — не лише у доблесній армії, хоробрості та непереборному бажанні захищати свою землю, а й у єдності. Поки наші воїни успішно відбивають ворожі атаки, а лікарі та пожежники рятують життя, головне завдання людей, що залишилися в тилу, — підтримка захисників. Саме з цією метою було організовано благодійний турнір.

Усього у шаховому турнірі взяли участь 46 учасників, сім професіоналів та 39 любителів. Серед них – адвокати, приватні практики, прокурори, працівники суду, нотаріуси, виконавці, співробітники юридичних компаній, державних органів, установ, майбутнє нашої держави - наші діти.

Участь у цих змаганнях приймав і наш працівник Корець Сергій, головний спеціаліст з інформаційних технологій Іллічівського міського суду Одеської області, який у загальному заліку зайняв друге місце.

Більше світлин можна переглянути за посиланням - https://fex.net/ru/s/zanzflc 

За повідомленням прес-служби суду