flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В».

24 жовтня 2018, 14:04

Іллічівський міський суд Одеської області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»:

  • судовий розпорядник (1 посада постійна) Умови.

 

Перелік документів,

необхідних для участі у конкурсі

 

  1. Копія паспорта громадянина України.
  2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.(Або, у разі наявності, копія довідки про результати перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»)

4.Копії  документів  про освіту.

5.Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.Орігінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою* (http://nads.gov.ua/page/upovnovazheni-vyshchi-navchalni-zaklady).

  1. Декларація (кандидата на посаду) особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік (декларація подається шляхом заповнення на веб-сайті НАЗК - https://public.nazk.gov.ua/ ) та у вигляді роздрукованого примірника із сайту НАЗК.

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

 

Порядок проведення конкурсу :  http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/246-2016-%D0%BF/print1486474756977589

Положення про проведення конкурсу :  www.vru.gov.ua/content/act/2646_05.09_.2017_.doc

Перелік тестових питань: http://nads.gov.ua/sites/default/files/imce/5_pytannya_z_pravylnymy_vidpovidyamy_30.08.2017_na_sayt_z_datoyu.doc

 

*Після перевірки документів кандидат протягом строку зберігання (5 років) таких документів може звернутися із письмовою заявою про повернення оригіналів документів. У такому разі зберігаються копії таких документів.