flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Благодійний турнір «Право на хід» зі швидких шахів серед юристів на підтримку ЗСУ

14 грудня 2022, 11:13

10 грудня 2022 року, з нагоди Міжнародного дня прав людини, в приміщенні П’ятого апеляційного адміністративного суду, відбувся Благодійний турнір «Право на хід» зі швидких шахів серед юристів.

Сила українців — не лише у доблесній армії, хоробрості та непереборному бажанні захищати свою землю, а й у єдності. Поки наші воїни успішно відбивають ворожі атаки, а лікарі та пожежники рятують життя, головне завдання людей, що залишилися в тилу, — підтримка захисників. Саме з цією метою було організовано благодійний турнір.

Турнір відбувся за підтримки Тимофія Дудіна - начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Тараса Лукаша – начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, Джабурія Олександра - голови П’ятого апеляційного адміністративного суду, та  Одеської міської федерації шахів.

Усього у шаховому турнірі взяли участь 35 учасників. Серед них – адвокати, приватні практики, прокурори, судді, працівники суду, нотаріуси, виконавці, співробітники юридичних компаній, державних органів, установ.

Завдяки обов'язковим благодійним внескам учасників турніру було зібрано і перераховано на спеціальний рахунок у Нацбанку на потреби ЗСУ близько 20 000 гривень! Кожен благодійний внесок – це внесок в нашу спільну перемогу.

Участь у цих змаганнях приймав Корець Сергій, головний спеціаліст з ІТ Іллічівського міського суду Одеської області, де здобув перемогу, з чим ми його і вітаємо!

 

 

Більше світлин на сайті ТУ ДСА в Одеській області

За повідомленням прес-служби суду