flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Іллічівського міського суду проголосив вирок

28 грудня 2017, 12:46

19 грудня 2017 року, суддя Іллічівського міського суду проголосив вирок громадянину С., який 15 червня 2016 року, будучи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись за місцем свого проживання, під час спільного вживання алкогольного напою з потерпілим К., в ході сварки з останнім, з помсти, що виникла на ґрунті особистих стосунків, діючи з прямим умислом, спрямованим на протиправне заподіяння смерті К., взяв у руку кухонний ніж, який знаходився біля них на столі, та умисно наніс ним два удари в шию потерпілого, спричинивши два колото-різані поранення задньо-бокової поверхні шиї праворуч з пошкодженням правої сонної артерії і кореня язика справа. Внаслідок нанесення ударів, відломився клинок від руків’я ножа, що унеможливило подальше його використання для спричинення значних тілесних ушкоджень, у зв’язку з чим, відразу після цього, обвинувачений, продовжуючи здійснення злочинного наміру, спрямованого на позбавлення життя потерпілого, взяв у руку інший кухонний ніж, який також знаходився на столі, та умисно наніс ним три удари в шию К., спричинивши йому три колото-різані поранення задньо-бокової поверхні шиї ліворуч з пошкодженням яремної вени. Внаслідок спричинених тілесних ушкоджень, смерть потерпілого К. настала на місці події.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав частково. 

Винуватість С., у пред’явленому йому обвинуваченні підтверджується дослідженими судом доказами та матеріалами кримінального провадження.

Суд визнав С. винуватим у пред’явленому йому обвинуваченні у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 ч. 1 КК України, і призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

 

   Ознайомитися з текстом вироку можливо у Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером кримінального провадження № 509/2722/16-к, 1-кп/501/62/17.

Прес-служба Іллічівського міського суду Одеської області.