flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Іллічівському міському суді Одеської області

14 серпня 2012, 15:20

День відкритих дверей у Іллічівському міському суді Одеської області

 

                З метою популяризації, підвищення прозорості  в діяльності місцевих загальних судів Одеської області  24-28 вересня 2012 року в Іллічівському міському суді Одеської області пройшов "День відкритих дверей суду".

                Приміщення суду відвідали учні загальноосвітніх шкіл міста Іллічівська класів з поглибленим вивченням правознавства.

                Керівник апарату суду Рожкован  К.М. та помічник судді Комаров К.А. привітно зустрічали учнів та ознайомили їх з організацією роботи суду, фіксуванням судового процесу технічними засобами,  з роботою канцелярії суду та архіву. 

.             Перед учнями виступив досвідчений помічник судді Комаров К.А., який  розповів про засади здійснення правосуддя, застосування нормативно-правових актів, порядком розгляду різних категорій справ. У результаті виступу у школярів  була підвищенна свідомість та повага  до здійснення правосуддя та судової влади в Україні. 

            Учням були продемонстровані робочі місця суддів, приміщення для утримання підсудних, проведено лекцію стосовно діяльності суддів, роботи на посаді судді, а також стосовно юридичної спеціальності взагалі, після чого відбулася співбесіда з керівником апарату cуду Рожкован К.М. 

                Під час зустрічі учні отримали відповіді на різноманітні питання, які пов‘язані із судовою діяльністю, особливостями розгляду кримінальних та цивільних справ, юридичною практикою, проблемами висвітлення розгляду справ в засобах масової інформації.